Az Endo Radar Plus egy új generációs asztali, szénkefe-mentes endomotor, ami új élményt biztosít a gyökérkezelésben.

Integrált apexlokátorral rendelkezik. Az integrált hossz meghatározás az edodonciás kezelést biztonságosabbá és még hatékonyabbá teszi. Biztosítortt a tű valós idejű megjelenítése a gyökércsatornában, valamint az automatikus megállás vagy forgásirány váltás, amit elérünk a gyökércsúcs stop-hoz, ezzel megelőzve a perforációt. Az auto indítási és megállítási funkciók engedélyezik a motor elindítását, amikor a tű a csatornába jut, és megállítják, amikor kijön belőle.

Szuper magas nyomaték, nagy sebesség, gyors válaszidő jellemző rá. A beállítható reciprok szögek tartománya 20-400°, 10°-onként. A forgásszög pontoas szabályozása csökkenti a törés veszélyét, hatékonyabb és biztonságosabb preparációt eredményezve.

A szuper mini kézidarab kényelmesebb munkakörnyezetet teremt. Az eszköz forgatható is, így sokkal flexibilisebb felhasználást tesz lehetővé, könnyebbé teszi a különböző fogak kezelését. Forgása sima, zajszintje alacsony és vibrációja kicsi, így a felhasználó és a páciens is komfortosabban érzi magát a kezelés során. A kézidarab működtetéséhez vezeték nélküli jel is használható, így rugalmas vezetés lehetséges a vezeték korlátozása nélkül. A könnyű és kicsi kézidarab tartása kényelmes.

Az eszköz érintőgombos kialakítás, HD LCD kijelzővel rendelkezik. Az intelligens érintő kijelző sima és könnyen tisztítható. A panel megvilágítható, így a gombok könnyen azonosíthatóak. A tiszta kijelző egyszerű és világos visszajelzést biztosít.

Az eszköz tartozéka a 2000 mAh-ás beépített, újratölthető lítium akkumulátor, így vezeték nélküli indukciós töltést tesz lehetővé. Hosszú élettartammal rendelkezik.

A Woodpecker további, nálunk is megvásárolható fogászati kisgépeit tekintse meg kínálatunkban.